Heerlijke kaas van geitenzuivel

happygoat - geitenzuivelIn Nederland zijn veel zuivelproducten van koeienmelk gemaakt. Een sterk in opkomst zijnde soort is echter de geitenzuivel. Met name geitenkaas is een product dat steeds meer mensen weten te vinden. Het is dan ook een heerlijk product dat met veel andere artikelen lekker combineert en bovendien ook smeerbaar is. De geitenzuivel van Happy Goat is daarnaast extra bijzonder omdat het niet alleen biologisch is, maar ook nog eens op een speciale manier is gemaakt. Alle geitenzuivel die wij gebruiken bij het maken van de geitenkaas komt namelijk van een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking dagelijks helpen bij het verzorgen van de dieren. Het is dus niet alleen een product dat goed is voor de natuur omdat het biologisch is gemaakt, maar ook nog eens voor de mens omdat het deze groep een leuke en uitdagende dagbesteding geeft. Daarnaast is onze geitenzuivel natuurlijk ook gewoon heel erg lekker! Er zijn meerdere varianten beschikbaar die in diverse (natuur)winkels in het land te vinden zijn. Als u deze geitenzuivel ook eens wilt proberen dan kunt u op onze site de verkooppunten vinden. Als u zelf een winkel heeft dan kunt u natuurlijk ook er voor kiezen om onze producten te verkopen! Alle informatie hierover kunt u uiteraard ook op de site vinden. Het heerlijke product dat wij maken is in tegenstelling tot sommige andere geitenzuivel producten lekker mild van smaak en dus niet te sterk of te overheersend. Probeer het daarom vooral eens als alternatief voor koeienzuivel en u zult zich verbazen over de romige sensatie.

Geitenzuivel die 100% biologisch is

Wij van Happy Goat vinden het belangrijk dat wij alles op een verantwoorde manier voor u maken. Daarom besteden wij dus extra aandacht aan de werkomstandigheden op de boerderijen waar wij de geitenzuivel afnemen en zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de geiten een lekker leven hebben. Daarnaast zijn ook alle ingrediënten helemaal biologisch en bovendien vegetarisch. Het stremsel in de kaas is ook geheel op vegetarische basis, net zoals de kruiden en bijvoorbeeld groenten in sommige soorten. Wij voegen geen rare stoffen of smaakversterkers toe en laten de natuur zijn werk doen. Als u op zoek bent naar heerlijk broodbeleg, een uitstekend borrelhapje of naar een toevoeging voor een salade dan zijn de diverse soorten geitenkaas van Happy Goat een heerlijk producten om eens te proberen. Wij verkopen de volgende smaken in diverse winkels in het land:

  • Naturel
  • Groene Kruiden
  • Honing en Vijg
  • Tomaat en Paprika

Elke soort heeft net een ander accent qua smaak, maar het is nooit zo sterk dat u niet ook de normale geitenkaas er doorheen proeft. Als u op zoek bent naar inspiratie om de geitenzuivel te gebruiken in diverse gerechten en op verschillende manieren dan kunt u op onze site bovendien veel lekkere en leuke recepten vinden.

Goede producten voor mens en dier

Veel van de artikelen die u in de supermarkt kunt vinden hebben wel op één of meerdere manieren een negatieve impact op mens en/of dier. Wij vinden het belangrijk om dit zo min mogelijk te doen en daarom staan wij voor onze biologische aanpak en ondersteuning van mensen die minder kansen hebben in onze maatschappij. Door dit te verwerken in een heerlijk product is het dus een win-win-win situatie voor alle partijen! Als u het hele verhaal van Happy Goat, van mens en geit tot aan supermarkt, eens wilt lezen of bekijken dan kan dit natuurlijk op onze website. U zult zien dat geitenzuivel een uitstekend alternatief is om eens de normale zuivel door te vervangen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn