Minerale make up verzorgt uw huid

Hebt u weleens gehoord van minerale make up? Misschien is dit wel iets voor u! Als u een zeer gevoelige huid hebt dan zijn er vele soorten make-up die u niet kunt gebruiken. Het bevat vaak stoffen die eerder uw huid aantasten dan verzorgen en dat is erg spijtig. Om dat te voorkomen kunt u minerale make-up gebruiken want minerale make up is gemaakt van mineralen uit de aarde. Het geeft u een natuurlijk gevoel in plaats van het gevoel alsof u een masker draagt. Onze minerale make up die u vindt op pavez.nl is leverbaar in diverse kleuren. Als u liever niet wilt opvallen dan kiest u make-up uit dat uw huidskleur benadert en als u liever wel in het oog springt om de jongens en mannen te verleiden dan vindt u vast en zeker zeer opvallende looks. De dekkingskracht is groot zodat u niet al te veel minerale make up hoeft te gebruiken. Dat heeft natuurlijk als grote voordeel dat u er niet al te veel van hoeft te gebruiken per dag. Het is dan misschien iets duurder dan cosmetische make-up, u bespaart dankzij het zuinige aanbrengen enorm op deze uitgaven. Overigens zijn de A-merken nog altijd vele malen duurder dus als u voor ons kiest dan bent u geen dief van uw eigen portemonnee.

Minerale make up is alcoholvrij en geschikt voor de gevoelige huid

Niet alleen bespaart u op uw maandelijkse uitgaves aan make-up als u voor Pavez kiest, het kan nog goedkoper! Maakt u maar eens een account aan en plaats uw geliefde artikelen op het digitale verlanglijstje. Kom zo nu en dan eens terug want dan zult u zien dat er vast een aantal producten op uw lijstje in de aanbieding zijn. Koop dan in bulk in zodat u maximaal kunt profiteren van deze kortingen! Dankzij minerale make up zal uw huid verzorgd worden. Het kruipt niet in uw poriën zodat uw poriën niet verstopt kunnen raken. Dat is een belangrijke eigenschap die cosmetische make up vaak mist. Een aantal voordelen van deze minerale make up willen we u niet langer onthouden:

  • 100% pure mineralen worden gebruikt,
  • mineralen met een SPF 15,
  • geschikt voor de gevoelige huid maar ook voor de wat dikkere huid. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in ons assortiment,
  • natuurlijke en egale dekking zonder een maskergevoel,
  • 100% dierproefvrij, daar gaan wij prat op!
  • geen dierlijke ingrediënten, enkel mineralen die worden gegeven door moeder Aarde.

Bestelt u het eens via onze webwinkel!

Hopelijk hebben we u ervan overtuigd om minerale make up eens een kans te geven. Probeert u eens een lipgloss of een foundation uit. Als het bevalt kunt u er voor kiezen om in de toekomst enkel minerale make up te gebruiken. Zeker voor mensen met een moeilijke huid is dit een uitkomst. U hoeft het aldus niet dik aan te brengen en het is eenvoudig te verwijderen met onze natuurlijke make-up remover die u mee kunt bestellen. Bekijkt u een van de vele video’s waarop u ziet hoe u make-up met elkaar kunt combineren en hoe u het kunt aanbrengen voor het mooiste resultaat. Vergeet niet om de aanbiedingen in de gaten te houden. Zoekt u make-up voor een ander maar weet u niet precies wat geschikt is? Dan is het een leuk idee om een bon als cadeau te geven. Dan kan diegene in alle rust haar make-up uitzoeken en weet u dat u een topcadeau hebt gevonden. Hebt u nog vragen over onze producten of over het online bestellen? Schroom dan niet langer maar stuur ons een e-mail. Uiteraard zijn wij telefonisch tijdens kantooruren te bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn