Nooit meer een bril of lenzen met ooglaseren

Draag jij al jaren een bril en/of lenzen en ben je hier eigenlijk wel helemaal klaar mee? Dan kun je kiezen voor ooglaseren. Hiermee wordt de afwijking in jouw ogen weg gelaserd. Dit is voor sommige mensen best wel een eng idee en daarom is het verstandig om je hier eerst goed over te laten informeren. Het is namelijk een volledig veilige procedure, zeker als je het doet bij een goede kliniek. International Vision Centers is een van die klinieken waar jij met een goed gevoel terecht kunt. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van ooglaseren:

  • ReLEX SMILE
  • FemtoLASIK of LASIK
  • Wavefront
  • LASEK of PRK

Het is belangrijk om meteen te weten dat Wavefront een aanvulling op de behandelingen is. Afhankelijk van de sterkte van je ogen kies je voor een bepaalde behandeling. Uiteraard hoef je dit zelf niet uit te zoeken, dit doen ze bij International Vision Centers allemaal voor je. Tijdens een quickscan of een medisch onderzoek wordt er bepaald welke vorm van ooglaseren het beste voor jou is. Aan de hand van de uitslag hiervan kun jij dan terecht in een van de drie vestigingen van International Vision Centers.

Het ooglaseren op maat

Het is natuurlijk logisch dat ieder oog anders is en dat het dus belangrijk is dat er altijd op maat gemaakt wordt. Hier zijn ze zich bij International Vision Centers zeker van bewust en je kunt erop vertrouwen dat dit ook de manier is waarop zij aan de slag gaan. Zij werken daarnaast met de best mogelijke apparatuur en zullen hierdoor je ogen niet beschadigingen. Hoe het ooglaseren precies in zijn werk gaat? Tijdens de behandeling worden de buitenste twee lagen van het hoornvlies aangepakt. Deze heten het epitheel en het stroma. Wanneer je diepere lagen van het hoornvlies beschadigd dan is dit permanent of in ieder geval voor een zeer lange tijd en in dat proces wordt alles wat tijdens de behandeling is aangepakt weer teniet gedaan. Wanneer echter alleen de buitenste twee lagen van de vele lagen waaruit het hoornvlies bestaat worden behandeld dan vindt het herstel zo snel plaats dat jij niet alleen binnen een zeer korte tijd kunt gaan genieten van jouw dagen zonder bril en/of lenzen, maar ook is het resultaat van het ooglaseren op die manier dus blijvend. En dat is natuurlijk wat je wilt. Deze behandelingen zijn niet goedkoop en dus wil je wel dat het in een keer goed gebeurd en dat het voor altijd is. Bij International Vision Centers zorgen ze daarvoor.

Kom naar de informatieavond over ooglaseren

Zoals we hierboven al een keer zeiden, is het voor de meeste mensen heel spannend om voor ooglaseren te kiezen. Je ogen zijn toch iets heel kostbaars en als deze beschadigd raken dan kan het zijn dat je blind wordt en het kwijtraken van je zicht is voor veel mensen toch wel een zeer grote angst. Je laat je daarom van tevoren natuurlijk goed informeren over het ooglaseren. Dit is een van de redenen waarom ze bij www.internationalvisioncenters.nl eens in de zoveel tijd een informatieavond houden in Nijmegen, Amsterdam en Rotterdam. Hier kun je kennismaken met de behandeling en hoe deze precies in zijn werk gaat. Je kunt zien welke mensen er in de klinieken in Nederland werken en natuurlijk vertellen ze je meer over hoe mensen die jou voorgingen het hebben ervaren. Wist je bijvoorbeeld dat het voor 99% van de mensen volledig pijnvrij is en dat het al binnen 15 minuten gebeurd is? Daarnaast krijg je een zorgzame begeleiding die er voor zorgt dat jij weer aan de slag kunt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn