Je eigen wiet met autoflower wietzaden

freeseedsonline - autoflower wietzaden

Het kweken van je eigen wietplanten kan een behoorlijke operatie zijn. Of je dit nu binnen of buiten doet, het vergt aardig wat aandacht en concentratie. Dit moet je natuurlijk niet tegenhouden om je eigen wietplanten te kweken, want er zitten een hoop voordelen aan. Ten eerste is dit een stuk goedkopere manier om aan wiet te komen en daarnaast weet je ook zeker waar de wiet vandaan komt en dat de kwaliteit dus goed is. Dit is in de vele coffee shops nog wel eens anders. Daarnaast hoef je er ook de deur niet voor uit. Als je gewoon je eigen voorraad wiet hebt, dan hoef je hier geen moeite meer voor te doen. Het groeien van de planten is relatief eenvoudig, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent. Zo is het handig om te weten dat er drie soorten zaden zijn waar je uit kunt kiezen.

  • Autoflower wietzaden
  • Gemengde wietzaden
  • Gefeminiseerde wietzaden

Is dit je eerste keer dat je wietzaden gebruikt om je eigen planten te groeien? Dan raden wij aan om voor de autoflower wietzaden te kiezen! Deze zijn het makkelijkst in gebruik en groeien gegarandeerd. Je hoeft hiervoor dus niet te voldoen aan een bepaald lichtschema. Als je dit wel doet (bijvoorbeeld omdat je ook andere planten hebt staan of omdat je ze op het juiste moment buiten plant) dan is het resultaat wel optimaal, maar ook als de omstandigheden hier niet naar zijn, kun jij binnen enkele weken gaan genieten van je eigen wiet!

Aan de slag met de autoflower wietzaden

De verschillende soorten wietzaden die je kunt kopen schaf je natuurlijk aan via de website van Free Seeds Online. Zij zijn een van de goedkoopste aanbieders op dit gebied. Op de website vind je een ruime assortiment van zaden, waaronder dus de felbegeerde autoflower wietzaden. De verschillende namen die je op de website zult zien hebben allemaal een ander effect en smaak. Wil je bijvoorbeeld stoned of high worden? Hier hangt de keuze in de autoflower wietzaden die je bestelt vanaf. Als je hier meer informatie over wilt, dan is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van Free Seeds Online. Zij kunnen je precies vertellen wat past bij jouw voorkeuren en welke zaden je dus het beste kunt kopen. Wanneer je je keuze gemaakt hebt en je hebt de autoflower wietzaden ontvangen. Dan is het tijd om deze te gaan gebruiken. Je kunt de wietzaden zowel buiten als binnen gebruiken, het is echter aan te raden om dit buiten te doen aangezien de wietzaden daarvoor gekweekt zijn. Je zult op deze manier dus de beste resultaten behalen. De beste gelegenheid om dit te doen is aan het begin van de zomer, dus rond mei of juni.

Kies de smaak van de autoflower wietzaden

Als je een kijkje hebt genomen op de website Free Seeds Online, dan heb je al gezien dat ze hier een ruim assortiment van autoflower wietzaden hebben. Je zult hier dus zeker een goede keuze kunnen maken. Het fijne van het bestellen op deze website is niet alleen de voldoende keuze die je hebt, maar ook dat je voor iedere 3 zaden die je bestelt, je er 1 gratis krijgt. Dat is toch weer een hele plant extra waar je zo 30 tot 60 gram wiet van af kan halen. Tel uit je winst! Je krijgt niet alleen gratis zaden, maar ook heb je de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Natuurlijk worden de autoflower wietzaden op zeer discrete wijze naar het adres dat je opgeeft verstuurt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn