Led lampen voor beter milieu

Een beter milieu begint bij jezelf, deze slogan zal bij iedereen bekend zijn. Kiezen voor Led lampen is een van de stappen die je kunt ondernemen in het kader van deze spreuk. Natuurlijk weet iedereen dat we met onze manier van leven de natuur en de wereld geweld aan doen, maar het lijkt vaak niet eenvoudig om hier verandering in aan te brengen. Toch kunnen kleine veranderingen er aan bijdragen dat er iets minder vervuiling plaatsvindt. Als het gaat om minder milieuschade als gevolg van ons energieverbruik, dan denken we helaas maar zelden aan het gebruik van Led lampen. We zullen eerder overwegen om groene stroom te gaan gebruiken of om zonnepanelen op ons dak te laten leggen, maar ons verbruik terugdringen komt vaak niet zo in ons op. Vaak omdat we denken dat dit ons comfort of onze kwaliteit van leven aan zou tasten, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Door alle lampen in jouw woning te vervangen door Led lampen, kun je al een belangrijke stap zetten. Led gebruikt namelijk minder stroom dan gloeilampen en ze zijn zelfs zuiniger dan spaarlampen. Zo dring je op een eenvoudige manier je stroomverbruik terug en dat is wel zo fijn voor het milieu en voor jouw portemonnee!

Diverse soorten Led lampen

Hoewel het zo is dat Led lampen al een tijd geleden ontwikkeld zijn, is het tegelijkertijd zo dat er toch nog steeds maar weinig mensen zijn die hier gebruik van maken. Vaak heeft dit te maken met het vooroordeel dat ze niet voor ieder soort lamp geschikt zijn en dat ze geen mooi licht afgeven. Hoewel dat voor de eerste varianten inderdaad het geval was, is dat iets wat nu zeker niet meer als argument aangedragen kan worden. Fabrikanten hebben namelijk heel erg hun best gedaan om aan de wensen van de consumenten tegemoet te komen. Dat heeft zich in de eerste plaats geuit dat Led lampen nu voor ieder soort fitting verkrijgbaar zijn, wat de maat, het model en het maximale wattage ook is. In de tweede plaats heeft zich dat geuit in het zorgen voor een prettige lichtkleur en het werken met vormen die bij de gloeilampen ook al gebruikt werden. Mensen vinden deze uitstraling vaak toch prettig. Dat niet alleen, er bestaan nu zelfs varianten die binnenin een soort van gloeidraad hebben, zodat ook dat er zelfs hetzelfde uitziet als bij de gloeilamp. Er staat dus niets meer het gebruik van Led lampen in de weg.

PretMetLed.nl heeft ruime keus

Kijk je rond in de gemiddelde winkel, dan is het helaas nog wel steeds zo dat het aanbod aan Led lampen beperkt is. Vaak kun je wel verschillende sterktes en fittingen vinden, maar niet verschillende vormen. Bij PretMetLed.nl is dat anders, zij bieden juist een hele grote verscheidenheid aan modellen. Je kunt bij hen terecht voor lampjes in:

  • kaarsvorm
  • kaarstipvorm
  • kogelvorm
  • bolvorm
  • stompvorm

Daarbij is het ook nog zo dat je bij hen altijd kunt kiezen voor matte varianten of juist voor heldere, wat de kleur en de felheid van het licht ook zeker beïnvloedt. Heb jij een dimbare lamp, dan kun je bij hen hier ook geschikte lampjes voor vinden. Niet alleen voor gewone lampen bieden zij een ruime keus aan Led lampen, ook voor inbouwspotjes kun je uit verschillende opties kiezen. Ook hierbij heb je weer de keus uit verschillende sterktes en kun je ook kiezen voor een dimbare variant. Het maakt dus niet uit wat voor soort lichtbronnen jij in je huis hebt, bij PretMetLed.nl kun je er altijd bijpassende Led lampen bij vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn