Kies ook voor een ervaren nlp coach

eelcosmit - Nlp coachingVindt u het de laatste tijd maar knap lastig om de balans te houden tussen werk en privé? Heeft u regelmatig het gevoel dat u uw vrouw tekort doet, terwijl u ook op de werkvloer niet goed genoeg presteert? Dan heeft dit meestal niet echt met de feiten te maken, maar meer met de houding. Hoe staat u hierin? Wat is voor u belangrijk? Welke gevoelens spelen een rol in het nemen van beslissingen? Als u hier wat hulp bij wilt krijgen, dan is een nlp coach zeker iets voor u. Uiteraard is het ook een optie om hiermee door te gaan modderen, maar dit zal het probleem uiteindelijk niet op gaan lossen. Dit gebeurt pas als u echt zelf actie onderneemt, en dus bijvoorbeeld naar een gespecialiseerde nlp coach stapt. Een nlp coach kan u zeker verder helpen, omdat neuro linguïstisch programmeren zich richt op het observeren en leren sturen van uw eigen gedrag in veel verschillende situaties. U krijgt ten eerste meer bewustzijn over wat u nou eigenlijk de hele dag aan het doen bent. Een veel gebruikte metafoor van een nlp coach is die van de visie van een lamp in de kamer. Tegen wat voor gedrag kijkt die lamp de hele tijd aan?

  • Ziet hij een lui persoon, die veel op de bank zit en aan het gamen is?
  • Ziet hij iemand die de hele tijd in de weer is en nauwelijks de tijd neemt om even uit te rusten?
  • Of ziet hij een man die rusteloos in de kamer zit, maar toch niet tot rust komt?

Lampen kunnen werkelijk van alles zien! Het gaat er hierbij natuurlijk om dat u bewust wordt van uw eigen gedragingen. Een goede nlp coach kan u helpen om sneller op te merken wat u aan het doen bent, wanneer u uit de bocht vliegt en wat u moet doen op alles weer op de rails te krijgen. Dit is natuurlijk allemaal makkelijker gezegd dan gedaan, maar met de instructies van een nlp coach zult u al snel merken dat het allemaal goed te overzien is en dat u heel snel vordering zult boeken hierin. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren en wilt u dus graag weten waar u een goeie nlp coach kunt vinden, die daadwerkelijk de tijd neemt om naar u te luisteren en u te begeleiden op dit vlak?  Dan is het zeker aan te raden om even een kijkje te nemen op eelcosmit.nl. Hier komt u namelijk een hele ervaren nlp coach tegen, namelijk Eelco Smit himself. Ook in de volgende alinea kunt u meer lezen over onze praktijk.

Als nlp coach staan wij te allen tijde voor u klaar

In de vorige alinea hebt u inmiddels kunnen lezen over bij welke problemen een nlp coach u allemaal kan helpen. Misschien herkent u diverse elementen en bent u dus wel in voor enkele coachingsessies, om snel het roer om te slaan en het heft in eigen hand te nemen. In dat geval bent u bij Eelco Smit aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij heten u welkom met open armen. Dankzij onze grote flexibiliteit, hebben wij altijd snel een plekje voor u, zodat u niet te lang meer hoeft te wachten op de hulp van een nlp coach. Wij kunnen het ons ook maar al te goed voorstellen dat u gauw actie  wilt ondernemen, nu u eenmaal heeft besloten om hulp in te schakelen. Aarzel daarom ook niet langer en neem vandaag nog even contact met ons op via de website eelcosmit.nl. Gewoon doen!

Een waardevolle investering in uw leven

Als u in zee gaat met ons als nlp coach, dan is dit een hele verstandige beslissing. En dit komt niet alleen vanwege het feit dat wij hoog aangeschreven staan en veel ervaring hebben, maar ook omdat wij het voor u mogelijk maken om de kosten laag te houden. Dit kan, doordat wij:

  • Aangesloten zijn bij de beroepsvereniging, waardoor vele verzekeraars de sessies met de nlp coach vergoeden.
  • Te allen tijde lage tarieven hanteren, zodat u – ook buiten het budget van uw zorgverzekering om – niet al te diep in de buidel hoeft te tasten.
  • Als nlp coach veel ervaring hebben in het succesvol coachen van mensen die problemen hebben op de werkvloer, waardoor uw werkgever ook sneller geneigd zal zijn om uw bezoeken aan de nlp coach voor u te betalen.
  • U kunnen garanderen dat u deze investering hoog en breed terug zal verdienen, in de vorm van betere prestaties in uw werk en dus uiteindelijk een hoger salaris.

Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten, zoals u hierboven kunt zien. Verder is onze aanpak altijd recht door zee, zonder mysterieuze poeha en kraakhelder. Zo weet u bijvoorbeeld altijd van tevoren wat we gaan doen en gebruiken we geen ingewikkelde termen en gaan we de problemen op een simpele doch doeltreffende wijze oplossen. Want waarom zouden we moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Wilt u meer weten? Surf dan snel naar eelcosmit.nl en snuffel daar eens rond. Ook kunt u even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn