Hypnotherapie helpt u van diverse problemen af

Wist u dat hypnotherapie voor allerlei mentale klachten zeer effectief kan zijn? Tijdens hypnose wordt er een beroep gedaan op uw onderbewustzijn. Dat is het deel van het bewustzijn waar de mens geen controle over heeft. Het zorgt voor dromen en zorgt voor allerlei narigheid zoals slecht slapen, stress of een knagend gevoel. Hebt u lichte psychologische problemen die uw leven behoorlijk overhoop gooien? Dan kan hypnotherapie de oplossing zijn. Al na een aantal behandelingen zult u zichtbaar resultaat merken. Klinkt hypnotherapie u nu al als muziek in de oren? Kijkt u dan vooral even op onze website: hypnose-praktijk.nl. U vindt er diverse redenen om hypnotherapie eens te proberen. Misschien hebt u allerlei angsten die zo nu en dan de kop opsteken. Angsten zoals agorafobie, claustrofobie, hoogtevrees of misschien bent u bang voor bepaalde insecten of spinnen. In principe zijn dit allemaal irrationele angsten die er in uw kindertijd of tijdens een opgelopen trauma ingeslopen zijn. Als u hier niets aan doet dan komt u er moeilijk vanaf. Natuurlijk helpt “exposure” enorm. Maar als u bijvoorbeeld niet een lift in durft te stappen dan zult u het waarschijnlijk niet zo snel uit eigen wil proberen. Dan kan hypnotherapie dat extra duwtje in de rug zijn.

Graag afvallen? Doe dan aan hypnotherapie

Naast het verhelpen van angsten kan hypnotherapie ook helpen om af te vallen. Overgewicht kan voortkomen uit stress, een eetstoornis of eetverslaving. U begrijpt dat dit mentale verstoringen zijn. De hypnotiseur kan uw onderbewustzijn tijdens de hypnose aanspreken en u op andere gedachten brengen. Dit heeft veel invloed op uw bewustzijn en kan ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld een verlaagt hongergevoel hebt. Wellicht voelt u zich fysiek sterker en kunt u de discipline opbrengen om meer te bewegen. En dat allemaal dankzij een aantal sessies hypnotherapie. Het prettige aan hypnotherapie is dat het geheel risicovrij is. En dat is natuurlijk in scherp contrast met gevaarlijke operaties zoals een maagverkleining. Tevens is hypnotherapie bewezen door wetenschappelijke onderzoeken. Weliswaar helpt het u niet van een ernstige depressie of persoonlijkheidsstoornis af, maar dat zijn dan ook niet de doelgroepen die wij proberen aan te spreken. Veel burgers in dit land hebben bepaalde klachten die eenvoudig dankzij de hypnose kunnen worden verholpen. Herkent u de geschetste problemen? Neemt u in dat geval eens contact met ons op. We luisteren graag naar uw problemen en kunnen een behandelprogramma voor u opstellen.

  • U kunt ons een brief of e-mail sturen
  • Het digitale contactformulier invullen
  • Of even bellen met onze klantenservice

Wist u dat u dit zelf eenvoudig kunt leren?

Nadat u in behandeling bent geweest gaat u vrijwel direct een verschil merken. Wist u dat u gemiddeld maar 3 behandelingen hypnotherapie nodig hebt? Dan bent u in totaal niet meer dan 350 euro kwijt. Als u dat vergelijkt met psychotherapie of cognitieve gedragstherapie dan bent u absoluut een dief van uw portemonnee als u voor dergelijke therapieën kiest. Let wel dat we u eventueel doorverwijzen als u ernstige klachten hebt. Maar dit komt maar weinig voor en we zijn er trots op dat we mogen stellen dat we een effectiviteit van maar liefst 93% behalen. En dat is al na 3 behandelingen! We kunnen u technieken aanleren zodat u uzelf onder hypnose kunt brengen. Dat is handig als u merkt dat u aan het terugvallen bent. U hoeft niet opnieuw in therapie want u kunt de geleerde lessen moeiteloos in de praktijk brengen. Met maar liefst 6 vestigingen in de gehele Benelux kunt u waarschijnlijk snel een locatie bij u in de buurt vinden. Maak vandaag nog een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn