Verf je haar met professionele haarkleuren

Je haar kleuren bij de kapper is vaak erg duur en dus kiezen veel mensen ervoor om dit zelf te doen met een pakje die ze bij de drogist hebben gekocht. Dit is echter niet de beste keuze die je kunt maken. Het is natuurlijk begrijpelijk dat het niet alleen fijn is dat de haarkleuren bij de drogist een stuk goedkoper zijn, maar ook dat je niet urenlang bij de kapper hoeft te zitten terwijl de verf intrekt. Je kunt dit gewoon thuis doen en ondertussen bijvoorbeeld wat aan het huishouden doen. Je hoeft er zelfs geen kleren voor aan! Toch is het voor je haar niet goed om voor de pakjes van de drogist te kiezen. Veel beter kun je gaan voor de haarkleuren van WECOLOUR.

  • Mooie kleuren
  • Zonder ammonia en ppd
  • Goede grijsdekking

In de pakjes van de drogist is de verf negen van de tien keer bewerkt met ammonia, ppd en andere producten die niet bepaald goed zijn voor je haar. Je ziet daardoor al heel erg snel dat je haar geverfd is en ook kan er een vreemde geur vanaf komen. De haarkleuren van WECOLOUR hebben dat dus niet en zijn al meteen een stuk beter voor je haar. Wanneer je op de website https://www.wecolour.com/ jouw haarverf koopt, dan kies je voor professionele kwaliteit die je vanuit het comfort van je eigen thuis kunt aanbrengen.

Maak jouw keuze uit de haarkleuren

Op de website van WECOLOUR hebben ze inmiddels 11 haarkleuren waar je een keuze uit kunt maken en ze werken er iedere dag hard aan om dit uit te breiden. Natuurlijk is het voor jou niet alleen belangrijk dat het mooie kleuren zijn en dat de kwaliteit ervan goed is, maar ook dat je de haarkleuren snel in huis kunt hebben. Op werkdagen heb je de producten die je hier bestelt al de volgende dag in huis. Dat is dus heel erg snel! Je kunt vandaag nog besluiten dat je je huidige haarkleur helemaal zat bent en de volgende dag kan het al anders zijn. En dat zonder dat je hier verzendkosten voor hoeft te betalen. Je betaalt dus alleen voor de haarkleuren die je graag hebben wilt. Vind je het trouwens lastig om de juiste kleur te kiezen? Maak dan gebruik van de kleurentool op de website. Dit zal het een stuk makkelijker maken.

Een mooie haarkleur voor iedereen

Het moet natuurlijk voor iedereen mogelijk zijn om een mooie haarkleur te hebben en dat is precies wat ze voor elkaar zullen krijgen bij WECOLOUR. Heb jij nog nooit eerder je haar geverfd? Dan kunnen we je aanraden om er de eerste keer voor te kiezen om dit voor je te laten doen. De kappers bij WECOLOUR kunnen je hier zeker bij helpen. Uiteraard kunnen ze je ook de nodige tips geven om het zelf te doen. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ze opnemen, maar ook per mail. Via deze wegen kun je ook de verschillende haarkleuren die ze hier hebben bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit via de website te doen. Uiteindelijk gaat het er om dat jij het eindresultaat krijgt die je graag wilt hebben en dat ga je met de producten van WECOLOUR wel degelijk voor elkaar krijgen. Kom daarom vandaag nog naar de website en bekijk het assortiment dat ze hier hebben. Het is echt vele malen beter voor je haar om te kiezen voor deze haarverf in plaats van die van de plaatselijke drogist bij jou in de buurt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn