Snel een Excel cursus vinden

Wil jij meer met Excel kunnen doen, dan kan het volgen van een Excel cursus de perfecte oplossing voor je zijn. De meeste mensen die een beetje met de computer overweg kunnen, hebben de basis van Excel wel onder de knie. De simpele dingen die je met dit programma kunt uitvoeren, zoals het maken van tabellen bijvoorbeeld, zijn relatief simpel om te ontdekken. Toch zijn er een hoop meer dingen die je met dit programma kunt doen. Zowel op privé gebied als op je werk kan je hier heel erg veel profijt van hebben. Als je voor een werkgever werkt dan zal hij of zij misschien wel van je vragen om een Excel cursus te volgen, zodat je binnen je functie goed aan de slag kunt met dit programma. Maar wat als je nu zelfstandig ondernemer bent? Heb je dan speciale kennis van Excel nodig? Het is maar net hoe jij de taken die je als zelfstandig ondernemer moet uitvoeren, wilt verdelen. Excel kan bijvoorbeeld een heel handig programma zijn voor je administratie.

  • Financiën
  • Voorraad
  • Klantenbestand
  • Emailbestand

In Excel kun je natuurlijk een hoop meer doen dan alleen maar het uitvoeren van berekeningen. Je kunt er ook goede lijsten inmaken en zelfs de nodige dingen importeren en exporteren. Heb jij voor je bedrijf bijvoorbeeld een emaillijst? Dan biedt (bijna) ieder mailprogramma wel de optie om een lijst met e-mailadressen te importeren vanuit Excel. Maar dan is het natuurlijk wel zo handig als je weet hoe je dit moet aanpakken!

Boek jouw Excel cursus

Omdat er zoveel mogelijkheden met dit programma zijn, is er dus ook een heleboel keuze als je zoekt naar een Excel cursus. Gelukkig hebben wij de tip voor je om deze zoektocht een stuk makkelijker te maken. Je gaat hiervoor naar de website van Edubookers. Hier kun je heel eenvoudig zoeken naar allerlei opleidingen, cursussen en trainingen op veel uiteenlopende gebieden. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt er een opleiding voor vinden bij Edubookers. Dit komt omdat zij het aanbod van een heleboel opleiders in Nederland samenbrengen op een website. Je hebt dus niet in een keer een heel duidelijk overzicht van allerlei opleidingen, maar je kunt bijvoorbeeld ook direct zien wat de prijs is van deze opleidingen. Als je een Excel cursus gaat volgen dan is het natuurlijk wel zo prettig als je hier niet teveel voor betaalt en als je de Excel cursus vindt via Edubookers, dan is dat ook altijd het geval. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een Excel cursus via deze website. Je hoeft daarvoor dus niet eerst naar de website van de opleider. Je kunt dat direct hier doen.

Volg een Excel cursus bij jou in de buurt

Wanneer je op zoek bent naar een Excel cursus dan wil je er waarschijnlijk het liefst een volgen bij jou in de buurt. Als je op de website van Edubookers komt dan zie je hier direct de zoekbalk voor het vinden van alle opleidingen die zij in de aanbieding hebben. Je kunt hier dan ook de plaatsnaam waar jij de opleiding wilt volgen invullen en je krijgt iedere Excel cursus die hier in de buurt wordt gegeven op je scherm te zien. Je hoeft dus geen uren te reizen. In dit overzicht zie je ook meteen de prijs, hoe lang de Excel cursus duurt en wanneer de cursus begint. Het is dus heel eenvoudig om een keuze te maken. Wil je meer informatie over de inhoud van de cursus? Dan klik je gewoon op de naam en je krijgt een uitgebreider overzicht te zien van deze opleiding!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn