Rugtraining is goed tegen lage rugpijn

step - RugtrainingAls u meer en meer begint te merken dat veel van uw medewerkers last hebben van lage rugpijn en daardoor vaker uitvallen, dan is het een goed idee om actie te ondernemen door voor rugtraining te zorgen. Het kan u namelijk duur betaald komen te staan als u minder arbeidskrachten in kunt zetten vanwege fysieke klachten. Bovendien is het natuurlijk ontzettend vervelend voor de werknemers zelf. Het moet geen pretje zijn om dag in dag uit last  te hebben van de onderrug. Het is dus de hoogste tijd om er iets aan te doen en wel in de vorm van een rugtraining. Op deze manier:

  • Zal de rug op de juiste manier worden belast
  • Wordt de onderrug sterker, waardoor er minder spanning op komt te staan
  • Zullen medewerkers weten hoe ze zware dingen op moeten tillen en daarbij de rug zo min mogelijk kunnen belasten

Kortom, een goede rugtraining is van wezenlijk belang om uw bedrijf goed te laten functioneren. En dit geldt eigenlijk voor bedrijven in vrijwel alle sectoren. Voor bouwvakkers is het belangrijk om de juiste tiltechnieken onder de knie te krijgen, zodat ze door de knieën gaan om iets zwaars van de grond op te tillen, om de onderrug niet te belasten. Voor kantoren waar de medewerkers voornamelijk zittend werk doen en dus veel achter de pc zitten is het van groot belang om een juiste houding aan te nemen. Wie te lang op dezelfde ingespannen manier zit te werken, zal op den duur hoe dan ook te maken krijgen met fysieke klachten. En dat wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen! Ziet u een rugtraining voor uw personeel ook wel zitten, maar weet u niet zo goed waar u deze het beste kunt gaan volgen? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan waar u een betrouwbare partner kunt vinden.

Kies voor een rugtraining van Step

Bent u op dit moment op zoek naar een hoogaangeschreven firma die voor uw medewerkers een rugtraining kan verzorgen? Dan bent u bij Step aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen u hier dan ook uitstekend mee helpen. Wij hebben al vele bedrijven uit het gehele land geholpen om het ziekteverzuim met minstens dertig procent omlaag te krijgen, door lagerugklachten aan te pakken door middel van een rugtraining. Deze training is door ons zelf ontwikkeld en heeft als doel om lage rugpijn voorgoed de deur te wijzen. Bovendien werken we aan het sterker maken van de rugspieren, waardoor deze meer kunnen verdragen. Dat is dus een win win situatie! Onze rugtraining staat erg goed bekend en dat is niets voor niets! Ook u kunt profiteren van onze kennis, die wij gedurende vele jaren onderzoek en praktijkervaring hebben opgedaan. Surf daarvoor snel naar onze website step.nl om meer te lezen over onze aanpak. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker op onze site.

Kies voor een betaalbare aanpak

Het is een feit dat een rugtraining voor ál het personeel soms flink in de papieren kan gaan lopen. Gelukkig is dit bij Step niet het geval. Wij zorgen voor een voordelige training, die u zeker geen windeieren zal leggen. Onze rugtraining is dus maar een kleine investering. Het is er bovendien wel eentje die zich snel weer terug zal betalen, omdat u minder vaak te maken krijgt met verzuim als gevolg van rugklachten.  Heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via step.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn