Moet u een Chlamydia test doen? Het is niets om u voor te schamen

Een Soa is vreselijk. Een seksueel overdraagbare aandoening kan leiden tot iets relatief onschuldigs zoals uitslag of jeuk. Maar het kan zeker op de langere termijn algehele lichamelijke klachten veroorzaken. Dat geldt voor een veelvoorkomende Soa die eenvoudig te bestrijden is maar natuurlijk ook voor de zware jongens zoals Hepatitis en Hiv/Aids. Dat laatste is een Soa die tot op heden niet te genezen is. We willen u niet bang maken maar u begrijpt dat het geen kwaad kan om een Chlamydia test te doen als u onveilige seks hebt gehad met iemand die u onlangs hebt leren kennen. Ook al gelooft u hem of haar en hebt u het tijden met een condoom gedaan, als u daadwerkelijk de stap naar onveilige seks wil maken omdat de vrouw aan de pil is gegaan, dan nog kan een Chlamydia test geen kwaad. Het zal enkel niet nodig zijn als u beiden nog maagd bent of als u beiden langer dan 6 maanden geen seks hebt gehad. Maar de meeste mensen zullen niet ziek worden door een vaste relatie. Een Chlamydia test zult u daarom pas echt moeten gaan doen als het om vluchtige sekscontacten gaat. Bijvoorbeeld als u iemand oppikt uit de stad of via een datingapp voor een onenightstand. U kent eigenlijk niets van de ander en u hebt wellicht wat gedronken. Dan nemen de risico’s al snel toe. Hebt u in het verleden een onenightstand gehad en neemt diegene contact met u op om doodleuk te vertellen dat hij of zij deze ziekte heft opgelopen? Ook dan kunt u snel en anoniem een Chlamydia test doen bij onedayclinic. U vindt ons in Amsterdam, Den Bosch en Utrecht.

Onze Chlamydia test kan geheel anoniem gedaan worden

Ook al heeft diegene u gebeld, het kan natuurlijk zo zijn dat diegene de ziekte kreeg ver na jullie contact. Maar neem toch het zekere voor het onzekere. Want niet iedereen krijgt direct te maken met de ziekte. De incubatietijd varieert per persoon en hangt onder andere samen met uw fysieke gestel. Bij een sterke weerstand kan het namelijk weken duren. U wilt aldus een Chlamydia test doen. Dan kunt u kiezen tussen:

  • Locatie waar u de Chlamydia test wilt doen,
  • Het type test. Zo bieden we een Soa test aan, een behandeling en een hepatitis B vaccinatie,
  • We bieden overigens twee verschillende Soa tests aan. Tijdens uw bezoek maken we samen met u een keuze tussen de basistest en de uitgebreidere en dus duurdere test.

We hebben natuurlijk wel een aantal van uw gegevens nodig. Maar om het anoniem te houden vragen we u enkel om uw voornaam, telefoonnummer en e-mailadres. Met deze contactgegevens kunnen we u op de hoogte houden en per e-mail zult u na 2 dagen de uitslag ontvangen. Valt de test positief uit? Dan is er nog niet zoveel aan de hand. Wel is het zaak om direct aan een antibioticakuur te beginnen. Die kunt u op doktersrecept krijgen en ook via onze kliniek. Binnen enkele weken zult u weer gezond zijn. Hopelijk bedenkt u zich in de toekomst een tweede keer voordat u weer onveilige seks met een vreemde gaat hebben.

Snel getest en binnen 2 werkdagen uitslag!

Dankzij de Chlamydia test hebt u aldus snel meer duidelijkheid. Als het positief is uitgevallen dan zult u ook uw partner(s) op de hoogte moeten brengen. Dat is een vervelend klusje maar wel een noodzakelijk gegeven. Hopelijk bent u tevreden met onze service en de ervaring met ons personeel. Laat gerust een rating achter op onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn