Fysiotherapeut

Hierhebikpijn - FysiotherapeutHebt u veel last van uw gewrichten en spieren? Doet u vaak hetzelfde werk en zit de boel daardoor vast? Of hebt u een chronische aandoening? Misschien hebt u wel veel last van stress en zitten daardoor bepaalde spieren vast. Of allicht hebt u een blessure opgedaan bij de sport die u beoefend. Hoe u het ook wendt of keert, de fysiotherapeut kan u hierbij helpen. Het staat als een paal boven water dat u met klachten nooit moet gaan zitten wachten op verbetering maar dat het veel verstandiger is om even bij uw huisarts langs te gaan. Hij of zij weet wel raad hiermee en zal u allicht doorverwijzen naar een fysiotherapeut. Als het goed is hebt u een aantal gratis behandelingen tegoed bij elke zorgverzekering maar dit is niet altijd het geval. Kijkt u dit wel even goed na zodat u niet schrikt van de eindafrekening na een aantal behandelingen bij een fysiotherapeut. En anders kunt u dit elk jaar aanpassen bij uw zorgverzekeraar. Op hierhebikpijn.nl kunt u bekijken wat precies uw klachten kunnen betekenen voordat u een trip naar de huisarts maakt. Dan kunt u dit bij uw dokter beter aangeven of sterker nog, u kunt meteen met een fysiotherapeut in contact komen. Hij of zij is hierin uiteraard veel meer gespecialiseerd en kan direct detecteren of u gelijk heeft en om te zien wat er daadwerkelijk aan de hand is en of u behandelingen van de fysiotherapeut nodig hebt. Kijkt u dan ook eens op onze website, zeker als er pijntjes beginnen en u snapt maar niet waar dit vandaan komt. Een fysiotherapeut kan veel meer voor u betekenen dan enkel het masseren van spieren en ledematen. Ook gaat hij aan de slag uw houding zodat fouten worden gecorrigeerd en u snel wordt geholpen met alle vervelende kwalen. Ook qua revalidatie van een zware operatie of een breuk staat de fysiotherapeut voor u klaar om een programma samen te stellen en u te helpen bij uw herstel. Benieuwd hoe onze website werkt? Leest u dan snel verder.

Hebt u veel pijn? Ga dan eens naar een fysiotherapeut

Denkt u dus de behoefte te hebben aan een fysiotherapeut? Gaat u dan niet bij de pakken neerzitten. Wees proactief en zorg voor uzelf. U hebt maar een lichaam en u wilt als iedereen een mooie leeftijd kunnen bereiken zonder al te veel mentale en lichamelijke problemen. Een fysiotherapeut kan dan ook zo veel meer voor u doen dan enkel een tijdelijk pijntje weghalen. Het is dan ook meer dan aan te raden dat u bij twijfel altijd het zekere voor het onzekere dient te nemen. In Nederland ligt lat qua zorg erg hoog dus u zult bij elke fysiotherapeut de zorg krijgen dat u nodig hebt en ook verdiend. U betaalt er immers genoeg voor. Hoe kunt u bij ons het beste te werk gaan? Op de site ziet u dat u al in drie stappen aan een fysiotherapeut kunt komen. Voor uw gemak hebben we hiervan een opsomming gemaakt. Leest u even mee?

  • Doet u eerst de online check. Geef aan waar u pijn en dus beperkingen hebt. Beantwoordt een aantal standaardvragen. Dit duurt niet langer dan 5 à 10 minuutjes.
  • Wij verwerken de door u gegeven antwoorden en zorgen er voor dat u direct een gericht advies krijgt van uw fysiotherapeutische klacht(en). U krijgt een heldere voorlopige indicatie. We adviseren u om uitgebreid advies aan te vragen bij onze fysiotherapeuten of via uw huisarts. Als u bijvoorbeeld nog een gedetailleerder beeld wilt hebben dan kunt u het beste met een fysiotherapiepraktijk contact opnemen. U ontvangt tevens een duidelijke uitleg van de kwaaltjes en wat er aan te doen valt.
  • En dan kunt u bij stap drie op zoek gaan naar een fysiotherapeut bij u in de buurt. In onze database vindt u een uitgebreid overzicht van therapeuten in Nederland. Vult u dus gauw uw postcode in en maak uw keuze. U heeft dan direct contact met de fysiotherapeut waar uw ogen op zijn gevallen. Laat de therapie beginnen!

We kunnen meer voor u betekenen dan u voor mogelijk houdt

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie? Dan kunt u ons blog volgen. We posten regelmatig interessante verhalen over behandeltechnieken en alle ins en outs over bepaalde aandoeningen. Volgt u ons dan ook via de sociale media zoals Twitter, Facebook en/of deze blogs. Hebt u een eigen praktijk en ziet u dat u hier nog niet tussenstaat en denkt u wel baat te hebben om via onze website gelinkt te worden aan potentiële cliënten? Meldt u dan vandaag nog aan. De website is gratis voor patiënten, praktijken betalen slechts een kleine vergoeding om gebruik te kunnen maken van alle diensten. We zijn slechts bemiddelaars en willen patiënten graag in contact brengen met een goede fysiotherapeut en uiteraard vice versa. Een fysiotherapeut kan aldus van levensbelang zijn en u helpen leren omgaan met uw aandoening, het voorkomen er van in de toekomst en het oplossen van uw huidige problematiek. Blijf soepel, blijf in beweging en eet en drink met mate. Dan gaat het vast en zeker helemaal goed met u komen. Hebt u verder nog vragen over onze website? Dan kunt u het online formulier invullen en dan krijgt u steevast binnen 2 werkdagen een bericht van ons terug. Dan kunt u vervolgens op zoek gaan naar een geschikte fysiotherapeut. Bellen kan ook, laat uw nummer bij ons achter!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn