E liquid kan uw leven redden

E liquid DIY, de nieuwe trend in e smoking

De elektrische sigaret is zeker na het rookverbod op openbare plekken aan een opgang begonnen. Het is in de eerste plaats simpelweg vele malen gezonder om e liquid te roken met een laag nicotinegehalte. Het maakt deze elektronische sigaret tot een uitstekend middel om langzaam te stoppen met roken. Roken in de zin dat u gevaarlijke en verslavende stoffen binnenkrijgt. Tot aan het punt dat u enkel nog waterdamp met een smaakje inhaleert dat geheel ongevaarlijk voor uw longen en gestel is. U mag dit in de tweede plaats overal doen want wat u dan ook inhaleert, u zult enkel waterdamp uitademen zodat anderen geen last hebben van de stank en niet langer passief mee kunnen roken. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u op zoek naar een website waar u kunt leren om e liquid te maken? Dan bent u bij nieuwesigaret.nl aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u in de winkel of op het internet al uw producten en accessoires kopen zoals een kant-en-klare e-sigaret inclusief batterijen en navulverpakkingen aan e liquid. Dat is verstandig als u begint met deze methode van roken. Maar als u continu e liquid moet nabestellen dan rijst de vraag of u eigenlijk nog steeds erg veel geld aan roken kwijt bent, ook al schaadt u uw gezondheid een stuk minder. Het kan zo zijn dat u juist meer gaat roken omdat het nicotinepercentage lager is waardoor u meer rookt om hetzelfde resultaat te behalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van e liquid.

Stop vandaag nog met roken en ga aan de e liquid

Het is de bedoeling dat u e liquid langzaam maar zeker helemaal geen behoefte meer hebt aan nicotine. Als u echter merkt dat u het lastig vindt om te stoppen dan kunt u de dosis tijdelijk verhogen. Dat betekent dat u nieuwe vullingen nodig hebt en dat is waar wij om de hoek kijken. We verkopen namelijk alle ingrediënten waarmee u helemaal zelf uw eigen gewenste mengsel kunt brouwen. En dat is veel eenvoudiger dan u denkt! U hebt hier geen scheikundediploma voor nodig maar u zult wel enige veiligheidsmaatregelen moeten treffen. De stofjes kunnen in pure vorm namelijk behoorlijk sterk zijn. Het dragen van een veiligheidsbril en handschoenen wordt daarom door ons aanbevolen. Op onze site leggen we het u in een aantal simpele stappen uit hoe u e liquid kunt maken. U kunt allerlei ingrediënten en accessoires voor uw e liquid kopen zoals:

  • De flesjes waar u de e liquid instopt,
  • PG VG,
  • e liquid met een nicotinebasis,
  • doseerspuitjes,
  • en diverse aroma’s zoals tabakssmaak maar ook frisse fruitsmaken.

Leer zelf om dit mengsel te mixen

Het mengen vergt weinig tijd, u bent niet meer dan een halfuurtje voor een flinke lading navullingen kwijt. Een van de belangrijkste redenen om hiervoor te kiezen is natuurlijk dat u niet langer een dief van uw portemonnee bent door continu navullingen in de winkel te kopen. De losse ingrediënten zijn zelfs in totaliteit vele malen goedkoper dan de kant-en-klare varianten. Terwijl u er waarschijnlijk meer vullingen van kunt maken. Via een gratis te downloaden app kunt u de precies uitrekenen hoeveel u van de ene vloeistof bij de andere moet voegen voor uw gewenste resultaat. En op onze site kunt u aldus in stappen dit proces opvolgen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u het digitale contactformulier invullen en ons eens bellen tijdens kantooruren. Via de nieuwsbrief volgt u het laatste nieuws zoals aanbiedingen en nieuwe smaken. Het is volkomen legaal maar u moet minstens 18 jaar zijn. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn