De klachten van holvoet verlichten

Holvoet is een zeer vervelende aandoening bij mensen die genetisch is bepaald. U kunt er dus simpelweg niets aan doen dat u een holvoet hebt. Zoals het woord al wel zegt is het precies het tegenovergestelde van een platvoet. Uw wreef en voetboog staan erg hoog waardoor uw tenen in de zogenaamde klauwstand gaan staan. Naarmate u ouder wordt zult u merken of u hier aan lijdt en in welke hoedanigheid het uw leven beïnvloedt. Het kan erger worden maar ook stabiliseren, genezing is echter niet mogelijk. Nu moet u holvoet natuurlijk niet zien als een ziekte maar als een vervorming van de botten in uw voet. Hier valt overigens prima mee te leven hoewel u er natuurlijk wel enige hulp bij kunt gebruiken. En het is erg verstandig om hulp in te roepen omdat u de lasten en pijntjes van een holvoet kunt missen als kiespijn. Op onze website leest u alles over voetklachten zoals hielspoor en zweetvoeten. Kijk daarom eens bij skystep als u graag iets meer wilt weten over holvoet en wat u er tegen kunt doen. Onze site is niet alleen een specialistische informerende website, maar biedt tevens vele producten aan die u in de webwinkel snel kunt bestellen. U vindt er diverse producten die de verschillende klachten en aandoeningen binnen de perken houden, verzachten en misschien doen overgaan.

Hebt u last van holvoet? We helpen u hier graag bij

Als u last hebt van holvoet dan herkent u wellicht de volgende klachten:

  • U verzwikt erg snel uw enkels. U gaat als het ware regelmatig door de enkels zodat u een paar weken met erg veel pijn rondloopt,
  • U krijgt last van overmatige eeltplekken op uw tenen en voetzolen,
  • U krijgt pijn in uw tenen omdat er continu druk op wordt uitgeoefend,
  • U hebt het idee dat u de hele tijd onstabiel staat.
  • En u kunt last krijgen van likdoorns.

Dit zijn de meest voorkomende en acute klachten bij holvoet. Op de langere termijn zullen de botten in uw voeten slijten en u kunt zelfs een achillespeesontsteking oplopen. Geen leuk vooruitzicht. Gelukkig bieden we een oplossing aan. In het geval van een holvoet raden we het aan om te investeren in steunzolen en schoenen met een ondersteunende pasvorm. Want dankzij deze combinatie worden uw voeten in een normale houding geduwd, zonder dat dit pijn veroorzaakt. De drukpunten in uw voeten worden daardoor ontlast zodat het gewicht van uw lichaam over uw totale voet, zoals het ook bedoeld is, wordt verdeeld. Na enkele dagen zult u het verschil merken. Minder vermoeide en pijnlijke voeten terwijl de houding van de holvoet tijdens bewegen wordt gecorrigeerd. De ondersteunende inlegzolen en steunkousen kunt u in onze webwinkel kopen.

Ook andere voetklachten kunnen we voor u verzachten

Mocht u nog vragen hebben over deze aandoening dan kunt u onze klantenservice aanspreken per telefoon en mail. Het is een goed idee om even langs de huisarts te gaan om te controleren of u daadwerkelijk holvoet hebt. U kunt online een testje doen waarbij we u vragen om de symptomen. Met een grote zekerheid kunnen we een conclusie voor u trekken maar een bezoek ter controle kan geen kwaad. Gaat het daadwerkelijk om deze aandoening? Dan kunt u wederom bij ons terecht om de steunzolen te kopen voor in uw schoenen. Geef de juiste maat aan, vul uw contact en adresgegevens in en betaal via een betaalservice zoals iDEAL of creditcard. Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze producten? Gaat u ons dan eens volgen via de sociale media.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn